Onderhoud aan een CV-ketel

In het installatievoorschrift van een bepaald type CV-ketel staat vermeld hoe vaak er inspectie en/of onderhoud nodig is.

Installatievoorschriften zijn te vinden via de pagina 'Producten'. Klik daarna op de gewenste productcategorie en vervolgens vind je op de productpagina van het toestel zelf onder 'Downloads' het betreffende installatievoorschrift.

ATAG adviseert gemiddeld 1x per jaar een inspectie en 1x per 2 jaar onderhoud.